Η Adele προσπαθεί να χορέψει όπως η Beyoncé και η μέρα μας έγινε μόλις καλύτερη

Ποιος μπορεί να ακούσει Beyoncé και να μην αρχίσει να κουνάει ρυθμικά ποδαράκια ή να προσπαθήσει να κάνει μερικές από τις χορευτικές της κινήσεις; Κανείς μας, ούτε και η Adele. Μπορεί να μην μπορεί να χορέψει ακριβώς σαν την Beyoncé, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσει. Άλλωστε, η διάσημη τραγουδίστρια είναι γνωστή για το χιούμορ της και δεν φοβάται καθόλου να εκτεθεί, ειδικά όταν ακούει την μουσική της Beyoncé. Η Αγγλίδα τραγουδίστρια, βρισκόταν πάνω στην σκηνή στην Μελβούρνη όταν ένιωσε τον αέρα να της παίρνει τα μαλλιά και το πρώτο πράγμα που της ήρθε στο μυαλό ήταν η Beyoncé να χορεύει το «Crazy In Love». Εκείνη την στιγμή δεν είχε άλλη επιλογή από το να αρχίζει να χορεύει το τραγούδι, όπως θα κάναμε και όλοι εμείς άλλωστε!

«Δεν ξέρω πως το κάνει», είπε η Adele ενώ προσπαθούσε να χορέψει το «Crazy In Love». Ούτε κι εμείς Adele, αλλά συνεχίζουμε να προσπαθούμε!

Sea Breeze Villa

Ζάκυνθος
H Sea Breeze Villa είναι χτισμένη πάνω σε πανοραμική θέση κοντά στην παραλία "Γαιδαρος"που βρίσκεται ανατολικά της Ζακύνθου και μόλις 1χιλ.απο την τουριστική περιοχή "Τσιλιβί".

Σχόλια