Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του ΚΑΣ για το Ελληνικό και αυτοψία από τη δασική υπηρεσία την Πέμπτη

Αναβλήθηκε εκ νέου η προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) για το Ελληνικό.

Σήμερα επίσης ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί και η ένσταση επί του δασικού ζητήματος που έχει ανακύψει μετά την απόφαση του Δασαρχείου Πειραιά με την οποία χαρακτηρίζεται δασική μια μικρή αλλά καίρια έκταση στον χώρο του παλιού αεροδρομίου, έκτασης 37 στρεμμάτων.

Ermioni Villa in Zakynthos - Κάντε κράτηση τώρα >>

Όπως αποφασίστηκε από την αρμόδια δευτεροβάθμια επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής, η οποία συζήτησε την ένσταση της «Ελληνικό Α.Ε.» και του ΤΑΙΠΕΔ κατά σχετικής απόφασης του δασάρχη Πειραιά, θα γίνει αυτοψία στο σημείο για την εξακρίβωση της ύπαρξης ή μη δάσους.

Κλιμάκιο της αρμόδιας δασικής υπηρεσίας αναμένεται να κάνει αύριο Πέμπτη επίσκεψη στον χώρο πριν εκδώσει την τελική της απόφαση.

Η επενδύτρια εταιρεία Hellinikon Global είναι σε αναμονή ενώ έχει ζητήσει να δοθεί μια «καθαρή λύση» και στα δύο ζητήματα.

Sea Breeze Villa

Ζάκυνθος
H Sea Breeze Villa είναι χτισμένη πάνω σε πανοραμική θέση κοντά στην παραλία "Γαιδαρος"που βρίσκεται ανατολικά της Ζακύνθου και μόλις 1χιλ.απο την τουριστική περιοχή "Τσιλιβί".

Σχόλια