Δίδυμα τεσσάρων μηνών βρέθηκαν μόνα τους σε διαμέρισμα στο Περιστέρι

Την κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση που ανέφερε ότι δύο δίδυμα, ηλικίας τεσσάρων μηνών, βρίσκονται μόνα τους σε διαμέρισμα στο Περιστέρι.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από γείτονα. Αναλυτικότερα στις 5. 30 το απόγευμα της Τρίτης γείτονας νεαρού ζευγαριού ενημέρωσε την Αστυνομία πως οι γονείς έχουν φύγει και έχουν αφήσει τα δύο παιδιά τους μόνα. Στο σημείο έφτασε περιπολικό του οποίου το πλήρωμα διαπίστωσε πως το διαμέρισμα ήταν κλειδωμένο και δεν άκουσαν φωνές ή κλάματα. Το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί.

Ermioni Villa in Zakynthos - Κάντε κράτηση τώρα >>

Ο γείτονας, ωστόσο, πήγε στο ΑΤ Περιστερίου όπου έδωσε κατάθεση. Στη συνέχεια, αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα, μαζί με μέλη του Χαμόγελου του Παιδιού, και βρήκαν όντως εντός του διαμερίσματος τα δύο δίδυμα ηλικίας τεσσάρων μηνών να κοιμούνται.

Τα μετέφεραν στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου παραμένουν καλά στην υγεία τους. Όσο για τους γονείς, εντοπίστηκαν στις 9.30 το βράδυ όταν επέστρεψαν στην οικία τους και επικαλέστηκαν έκτακτο ιατρικό ζήτημα που αντιμετώπισε ο 23χρονος πατέρας.

Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση ανηλίκων.

(Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Sea Breeze Villa

Ζάκυνθος
H Sea Breeze Villa είναι χτισμένη πάνω σε πανοραμική θέση κοντά στην παραλία "Γαιδαρος"που βρίσκεται ανατολικά της Ζακύνθου και μόλις 1χιλ.απο την τουριστική περιοχή "Τσιλιβί".

Σχόλια