«Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη» στην Κατερίνα Παναγοπούλου

Στις 11 Οκτωβρίου η κα Κατερίνα Παναγοπούλου, Πρέσβειρα Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι, παρευρέθηκε στην τελετή για την απονομή του Βραβείου του Ευρωπαίου Πολίτη, που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και το οποίο παρέλαβε από την Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κα Σιλβί Γκιγιόμ.

Κατά την παραλαβή του βραβείου την κ. Παναγοπούλου συνόδευσε η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής, κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, από την οποία προτάθηκε. Η πρόταση για την βράβευση της κ. Παναγοπούλου υποστηρίχθηκε ομόφωνα από την επιτροπή, η οποία ήταν υπεύθυνη για την αξιολόγηση των προτάσεων.

Ermioni Villa in Zakynthos - Κάντε κράτηση τώρα >>

Η Αντιπρόεδρος κα Γκιγιόμ δήλωσε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την βράβευση των πιο υποδειγματικών Πολιτών της Ένωσης αναδεικνύει πετυχημένα έργα και πως μέσω αυτού του θεσμού ακούγεται η φωνή των Ευρωπαίων πολιτών.

Συγχαρητήρια στην κ. Κατερίνα Παναγοπούλου!

katerina panagopoulou

katerina panagopoulou

katerina panagopoulou

Sea Breeze Villa

Ζάκυνθος
H Sea Breeze Villa είναι χτισμένη πάνω σε πανοραμική θέση κοντά στην παραλία "Γαιδαρος"που βρίσκεται ανατολικά της Ζακύνθου και μόλις 1χιλ.απο την τουριστική περιοχή "Τσιλιβί".

Σχόλια