Δεν παραιτείται, λέει ο Λεβέντης, αλλά…μπορεί και να παραιτηθεί. Θα πρέπει να περιμένουμε όλοι μέχρι τη Δευτέρα

Εντός ή εκτός Βουλής ο Βασίλης Λεβέντης; Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης όλα έδειχναν πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ήταν αποφασισμένος να παραιτηθεί από βουλευτής στη λογική «να θυσιαστεί κάποιος για να ταρακουνηθεί αυτό το τέλμα» όπως είπε χαρακτηριστικά σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Το πρωί της Παρασκευής όμως ο κ.Λεβέντης διέψευσε την είδηση κάνοντας λόγο για «ανοησίες».

Μιλώντας μάλιστα σε πρωινή εκπομπή του ANT1 υποστήριξε πως όλα γίνονται γιατί ο στόχος είναι να εξοντωθεί ο ίδιος και η Ένωση Κεντρώων. Μετά όμως και πάλι θόλωσε τα νερά αφού…διευκρίνισε πως πρόθεση παραίτησής του θα ενεργοποιηθεί εφόσον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκ. Παυλόπουλος υπογράψει το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από τη Βουλή για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. Σημείωσε ότι η, μέχρι την Πέμπτη «ειλημμένη», απόφασή του για παραίτηση δεν είναι και δεδομένη, ακόμη κι αν, όπως αναμένεται, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ασκήσει την τυπική του υποχρέωση για δημοσίευση του νόμου.

Ermioni Villa in Zakynthos - Κάντε κράτηση τώρα >>

Την Πέμπτη πάντως δήλωνε θα παραιτηθεί τη Δευτέρα και χαρακτήρισε «ειλημμένη» και «κατασταλαγμένη» την απόφαση του και μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε: «Ας χαίρονται τους μισθούς τους. Εγώ θα κυκλοφορώ και θα κάνω λαϊκές συγκεντρώσεις και θα τους ξεφτιλίζω όλους… εγώ είμαι «σκυλοντόγκ»…Ο καθένας γράφει ιστορία με τη συμπεριφορά του. Είναι ειλημμένη απόφαση να παραιτηθώ. Εγώ ό,τι λέω, δεν το αλλάζω. Το πρώτιστο είναι ότι αηδιάζω εδώ μέσα. Τώρα μέχρι να βγω έξω, τα πόδια μου από κάτω είναι σαν ηλεκτρική καρέκλα, δεν μπορώ, δεν θέλω … Δύο χρόνια παλεύω για κάποια πράγματα. Να μειωθεί ο μισθός και ο αριθμός των βουλευτών, οι αποσπασμένοι, οι μετακλητοί υπάλληλοι … Αν κάνω πίσω θα βγει το συμπέρασμα στην Ελλάδα ότι κάθομαι για το μισθό μου», προσέθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Αυτά μέχρι το βράδυ της Πέμπτης. Διότι, το πρωί της Παρασκευής, από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, η γραμμή του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων άλλαξε. 

Αφού, λοιπόν, χαρακτήρισε ως «ανοησίες» τα όσα μεταφέρθηκαν, σημείωσε ότι όλα γίνονται γιατί ο στόχος είναι να εξοντωθεί ο ίδιος και η Ένωση Κεντρώων. Μάλιστα, αφού διευκρίνησε ότι η πρόθεση παραίτησής του θα ενεργοποιηθεί εφόσον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκ. Παυλόπουλος υπογράψει το ψηφισθέν από τη Βουλή νομοσχέδιο για τη διόρθωση της ταυτότητας φύλου. Στο τέλος, δε, σημείωσε ότι η, μέχρι χθες «ειλημμένη», απόφασή του για παραίτηση δεν είναι και δεδομένη, ακόμη κι αν, όπως αναμένεται, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ασκήσει την τυπική του υποχρέωση για δημοσίευση του νόμου. 

Εν αναμονή λοιπόν της Δευτέρας;

Sea Breeze Villa

Ζάκυνθος
H Sea Breeze Villa είναι χτισμένη πάνω σε πανοραμική θέση κοντά στην παραλία "Γαιδαρος"που βρίσκεται ανατολικά της Ζακύνθου και μόλις 1χιλ.απο την τουριστική περιοχή "Τσιλιβί".

Σχόλια