Μητσοτάκης: Να διαλευκανθεί άμεσα η δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Την ταχεία διαλεύκανση της «πρωτοφανούς δολοφονίας» του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας παράλληλα «την έντονη ανησυχία» του «για την εικόνα πλήρους ανομίας, που επικρατεί ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας».

«Η Νέα Δημοκρατία έχει εκφράσει – εδώ και καιρό – την έντονη ανησυχία της για την εικόνα πλήρους ανομίας, που επικρατεί ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Ανομία που επιτείνεται από την αδικαιολόγητη ανοχή που κάποιοι δείχνουν στη βία και την παραβατικότητα» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ermioni Villa in Zakynthos - Κάντε κράτηση τώρα >>

«Οι πολίτες αισθάνονται όλο και πιο ανασφαλείς και αυτό, σε ένα ευνομούμενο Κράτος δικαίου, δεν μπορεί και δεν θα γίνει ανεκτό» πρόσθεσε.

Επανέλαβε παράλληλα τη θλίψη του για τη «στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου», ο οποίος όπως είπε, εκτός από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ήταν και φίλος του.

«Οι σκέψεις μου είναι με τη μητέρα του, τη γυναίκα του, τα αδέρφια του και τα παιδιά του. Ξέρω καλά ότι τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους» κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Sea Breeze Villa

Ζάκυνθος
H Sea Breeze Villa είναι χτισμένη πάνω σε πανοραμική θέση κοντά στην παραλία "Γαιδαρος"που βρίσκεται ανατολικά της Ζακύνθου και μόλις 1χιλ.απο την τουριστική περιοχή "Τσιλιβί".

Σχόλια