Ο Dwayne Johnson σκέφτεται να είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ το 2020. Μήπως δεν μπορεί;

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μας δίδαξαν οι αμερικανικές εκλογές του 2016 είναι ότι τελικά ο καθένας μπορεί να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. Κι αφού εντέλει τα κατάφερε ο πλέον ακατάλληλος (κατά πώς δείχνουν οι εξελίξεις αλλά και οι δημοτικότητά του, που έχει πέσει στα τάρταρα), δηλαδή ο Donald Trump, τότε γιατί να μην μπορεί και ο πάρα πολύ διάσημος και πάρα πολύ αγαπητός στους Αμερικανούς, ο «βράχος» Dwayne Johnson;

Ναι, πολύ σωστά διαβάσατε. Η πρώτη φορά που η είδηση εμφανίστηκε σε κάποιο μέσο ήταν τον Ιούνιο του 2016 στη Washington Post, όταν και ετέθη στον ηθοποιό το ερώτημα αν θα σκεφτόταν ποτέ να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ. Τότε, μεταξύ άλλων, ο Johnson είχε πει τα εξής: «Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι η ιδέα του να είσαι κυβερνήτης κάποιας πολιτείας ή πρόεδρος των ΗΠΑ είναι δελεαστική. Και, εκτός αυτού, θα ήταν μια ευκαιρία οι πράξεις μου να έχουν αληθινό αντίκτυπο στις ζωές των άλλων σε παγκόσμιο επίπεδο. Αλλά υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα που θέλω να κάνω πριν από αυτό».

Ermioni Villa in Zakynthos - Κάντε κράτηση τώρα >>

Η συνέντευξη αυτή ήταν αρκετή για να ξεσπάσει έκτοτε μια διαδικτυακή σπέκουλα για το αν και κατά πόσο ο Johnson θα ασχοληθεί σοβαρά με την πολιτική σκηνή των ΗΠΑ και -γιατί όχι; – με την ίδια την προεδρία. Τον περασμένο Μάιο ακολούθησε μια ακόμα συνέντευξη του ηθοποιού στην αμερικανική έκδοση του GQ όπου η δημοσιογράφος τον ρώτησε ευθέως αν σκέφτεται να παρατήσει τη ζωή του ως ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ στον πλανήτη Γη και να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ και η απάντηση του Dwayne Johnson υπήρξε απλή και λακωνική: «Νομίζω ότι υπάρχει καλή πιθανότητα γι’ αυτό».

Δε μένει παρά να δούμε αν θα προχωρήσει από τη σκέψη στην πράξη. Μήπως δεν μπορεί;

Sea Breeze Villa

Ζάκυνθος
H Sea Breeze Villa είναι χτισμένη πάνω σε πανοραμική θέση κοντά στην παραλία "Γαιδαρος"που βρίσκεται ανατολικά της Ζακύνθου και μόλις 1χιλ.απο την τουριστική περιοχή "Τσιλιβί".

Σχόλια