Το βίντεο με το 11χρονο κορίτσι που μαθαίνει ότι τελικά θα υιοθετηθεί είναι ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα

Δεν έχουν όλα τα παιδιά την τύχη να γεννηθούν σε μια οικογένεια που να τα αγαπά και να τα φροντίζει. Ωστόσο, κάποια από αυτά τα παιδιά, βρίσκουν την τύχη στην πορεία της ζωής τους, όταν τελικά έρχεται στο δρόμο τους μέσω της αναδοχής κι έπειτα της υιοθεσίας η οικογένεια που ποτέ δε γνώρισαν.

Μια τέτοια περίπτωση αφορά και η ιστορία της 11χρονης Tannah Butterfield από τις ΗΠΑ η οποία μπορεί να μην ανήκε για χρόνια σε βιολογική οικογένεια, όμως ευτύχησε τελικά να υιοθετηθεί από τους ανθρώπους που ήταν η ανάδοχη οικογένειά της και αγαπά τόσο πολύ τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής της.

Ermioni Villa in Zakynthos - Κάντε κράτηση τώρα >>

Την ανακοίνωση στην 11χρονη Tannah Butterfield έκανε η διευθύντρια του σχολείου της, Jackie Alexander, αφού πρώτα είχε δεχτεί τηλεφώνημα από τη θετή -πλέον- μητέρα της Tannah, η οποία της ανέθεσε να μεταφέρει στο κορίτσι τα ευχάριστα.

Το βίντεο που εξασφάλισε το ABC News, με την αντίδραση της μικρής, στο άκουσμα των νέων, κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα:

Sea Breeze Villa

Ζάκυνθος
H Sea Breeze Villa είναι χτισμένη πάνω σε πανοραμική θέση κοντά στην παραλία "Γαιδαρος"που βρίσκεται ανατολικά της Ζακύνθου και μόλις 1χιλ.απο την τουριστική περιοχή "Τσιλιβί".

Σχόλια